Украйна е изненада не само за целия свят, но и

...
 Украйна е изненада не само за целия свят, но и
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Путин няма път назад и ще стигне до копчето, за което разказва

 

Украйна е изненада освен за целия свят, само че и за Русия. В началото руснаците нарекоха нахлуването спецопирация, тъй като те си представяха, че ще влязат в Украйна, войската ще се разбяга, държавното управление също и във всичко това има ненапълно нещо правилно. Ама не стана по този начин. Това е голяма изненада. Руснаците си мислеха, че нещата ще станат елементарно.

Това разяснява пред Нова тв Андрей Райчев. 

Ако Украйна е станала нация, в случай че хората са обединени, то тогава Путин няма ход. Той няма път и обратно към народа си. Как ще се върне при народа си и ще им каже, че се е провалил, провалил е и тях. Той не може да го направи. Затова би трябвало да победи. А не може да победи с един удар, по тази причина може да стане същинска покруса. Западът пък също изненада с реакцията. Европа не се уплаши от бягащите бежанци, в противен случай - взимат ги, прибират ги, дават пари, хората вървят в Украйна да оказват помощ, да ги извозват. Така че тук става сериа от изненади, разяснява той.

Опасното е, че Путин няма излаз и щом е по този начин - до каква степен може даа се докара работата? Еми до копчето, за което той споделя, разяснява Райчев. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР